Loog Club Brugge tegen Oulare? Dan weet je dat dat niet het geval is

Loog Club Brugge tegen Oulare? "Dan weet je dat dat niet het geval is"

06-09-2015 07:36

Obbi Oulare is niet langer meer een aanvaller van Club Brugge. Op de laatste dag van de transferperiode trok hij naar het Engelse Watford. Toch had hij dit seizoen op kansen gehoopt bij Blauw-Zwart.

Tegenover RTBF geeft Oulare toe, dat hij twee redenen had om te vertrekken. Namelijk de komst van twee extra aanvallers naar Brugge. Met name Jelle Vossen en Leandro Pereira. "Op de laatste dag van de transferperiode haalde Club Brugge twee aanvallers. Toen heb ik aan mijn manager en mijn vader gevraagd om een transfer in gang te zetten. Daarvoor was er niet echt iets concreet."

Volgens Oulare kwam Club Brugge een afsoraak van voor het seizoen niet na. "Ze hadden me gezegd dat ik dit seizoen voluit mijn kans zou krijgen bij Club Brugge. Als je dan ziet wat er gebeurd is, dan weet je dat dat niet het geval was. Dat zijn keuzes van de club, die ik moet aanvaarden. Maar de beste beslissing voor mij was om deze zomer te vertrekken." Uiteindelijk legde Watford circa acht miljoen euro op tafel om Oulare te strikken.