Clubliefde bestaat nog: Ik heb er van afgezien dat ik moest vertrekken

Clubliefde bestaat nog: "Ik heb er van afgezien dat ik moest vertrekken"

Gepubliceerd: vrijdag 4 september 2015 om 17:28vr 04-09-2015 om 17:28

Hij speelde van 2000 tot 2015 voor slechts één club: KV Kortrijk. Met spijt in het hart vertrekt aanvallende middenvelder Gregory Mahau nu richting Koksijde in tweede klasse. Voor de speler echt een stap in het onbekende aangezien het nog maar zijn tweede ploeg wordt.

Mahau kreeg deze zomer van trainer Johan Walem te horen dat er geen plaats meer is weggelegd voor hem. Hij wou absoluut terug spelen maar dat betekende dat hij daarvoor zijn favoriete ploeg moest verlaten. "Ik heb er van afgezien, maar dit is de beste beslissing." wist hij daarover te vertellen aan Het Nieuwsblad.

Hij apprecieerde wel de eerlijkheid van zijn coach en kon zo snel op zoek gaan naar een nieuwe club. "Ik apprecieer zijn eerlijkheid. Derdeklasser Gullegem kwam in beeld, maar daarna kwam ik in contact met Koksijde. Ik ging zondag kijken tegen Eupen en toevallig was ook Hein Vanhaezebrouck daar, die de mensen van Koksijde een positief beeld van mij gaf. Ik mocht maandag meetrainen en het was geregeld."

Toch blijft de band met KV Kortrijk bestaan. Koksijde betaalt enkel een bedrag voor de huur. Kortrijk betaald verder het loon en de speler mag zijn wagen houden. "Nu is het aan mij om te tonen wat ik kan. Valt het tegen, dan is er ook nog mooi voetbal in derde en vierde klasse. Maar eerst Koksijde, waar ik me meteen goed voelde. Het klikt met de trainer, het bestuur en in de kern zitten veel Vlamingen, wat positief is voor de sfeer."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws