Gecontesteerde Peeters neemt geen blad voor de mond: Geen zin ze af te maken

Gecontesteerde Peeters neemt geen blad voor de mond: "Geen zin ze af te maken"

01-09-2015 21:10

Als het niet goed gaat met een ambitieuze club, dan weet je dat de trainer vaak de zwarte piet krijgt toegeschoven. Zo ver is het nog niet gekomen bij Sporting Lokeren, maar Bob Peeters kreeg al stevige kritiek te verduren. Maar de coach bijt wel van zich af. 

Sporting Lokeren staat op een dramatische veertiende plaats in het klassement. Dit is ongetwijfeld niet de plaats die ze voor de start van het nieuwe seizoen voor ogen hadden. Bij het Lokerse bestuur maken ze zich terecht zorgen. Het spelniveau is bedroevend en scoren doen de Oost-Vlamingen ook amper. Peeters countert in Sport/Voetbalmagazine wel de kritiek. "Van al mijn aanvallers kon enkel Serhiy Bolbat al scoren. Het offensieve compartiment is helemaal niet, het lijkt me logisch dat ze elkaar nog moeten vinden."

"Ik moet die spelers nu vertrouwen schenken", gaat de gecontesteerde Peeters verder. "Het heeft geen zin ze af te maken. Uiteraard loop ik er niet vrolijk rond na die vijf op achttien, maar ik zie op het veld geen elftal dat als los zand aan elkaar hangt. Dan pas zou ik me zorgen maken."