Anderlecht in de penarie: ongewenste spits is nog steeds niet weg

Anderlecht in de penarie: ongewenste spits is nog steeds niet weg

01-09-2015 13:47

Anderlecht heeft qua uitgaande transfers aardig gewerkt deze zomer, maar één vergeten speler moet nog weg. De Spanjaard Fede Vico gaat op het laatste nippertje niet naar Zaragoza en blijft dus op de loonlijst staan.

Anderlecht leek de oplossing gevonden te hebben in de Spaanse tweede klasse, maar de deal met Zaragoza is niet op tijd beklonken. Omdat de transfermarkt nu ook in Spanje is gesloten is moet Vico in principe nog altijd komen trainen op de B-veldjes van Anderlecht. Vico heeft daar echter geen zin in en traint nauwelijks, waardoor Herman Van Holsbeeck hem eventueel ook voor de rechtbank zou kunnen dagen. Voorlopig wordt er volgens Sudpresse nog een nieuwe club gezocht in landen waar de markt wel nog open is.

Anderlecht heeft zich enorm mispakt aan deze voormalige Spaanse jeugdinternational, want hij kostte toch 1,6 miljoen euro toen ze hem weghaalden bij Cordoba. Bij Anderlecht kon hij echter niet doorbreken, en ook zijn uitleenbeurten aan KV Oostende en opnieuw Cordoba waren helemaal geen succes. Tot overmaat van ramp ligt hij nog tot 2018 onder contract.