OFFICIEEL: Moeskroen-Péruwelz doet eens zot en haalt zeven (!) nieuwe spelers

OFFICIEEL: Moeskroen-Péruwelz doet eens zot en haalt zeven (!) nieuwe spelers

31-08-2015 15:09

Moeskroen-Péruwelz heeft toegeslagen op de transfersmarkt. En hoe! De Waalse cub strikte maandag maar liefst zeven nieuwe spelers. Het gaat om David Hubert, Mustapha Oussalah, Fabrice Olinga, Shane O’Neill, Tozé Marreco, Cristian Manea en Muhammed Demirci.

David Hubert
"David Hubert wordt voor één seizoen geleend van KAA Gent. De verdedigende middenvelder werd opgeleid door KRC Genk, waarmee hij zowel Belgisch kampioen als bekerwinnaar werd. In 2013 verhuisde hij naar KAA Gent, waar hij in 2014 werd uitgeleend aan Hapoel Beer Sheva en Waasland-Beveren. In 2011 speelde hij bovendien twee wedstrijden met de nationale ploeg", laat Waasland-Beveren weten.

Mustapha Oussalah
"Mustapha Oussalah keert terug naar Moeskroen en wordt door KAA Gent eveneens voor één seizoen uitgeleend. Oussalah, die tijdens de seizoenen 2005-2006 en van 2007 tot 2009 al voor Moeskroen speelde, werd opgeleid door Standard en speelde ook voor Eupen en KV Kortrijk."

Shane O’Neill
"Shane O’Neill is een verdediger die op 5 maart 1990 geboren werd in Ierland. Hij heeft de dubbele Ierse en Amerikaanse nationaliteit en speelt voor de Amerikaanse U20 en U23. O’Neill is momenteel op stage met de Amerikaanse U23 en heeft 2 wedstrijden op het programma met zijn nationaal elftal: op 3/9 tegen Engeland in Preston en op 8/9 tegen Qatar in Bury. Hij tekende een contract voor 2 seizoenen."

Antonio José Marreco De Gouveia
"‘Tozé’ Marreco (Antonio José Marreco De Gouveia) is een Portugese aanvaller geboren op 25 juli 1987. Vorig seizoen speelde hij voor CD Tondela en werd niet alleen kampioen in de Segunda Liga, maar werd bovendien topschutter met 23 goals. Hij tekende een contract voor twee seizoenen."

Cristian Manea
"Cristian Manea, die vrijdag al in Moeskroen was, is een Roemeense verdediger en is geboren op 9 augustus 1997. Manea wordt uitgeleend door Chelsea voor één seizoen en is één van de talenten van het Roemeense voetbal. Hij werd al in 2014 opgeroepen voor de nationale ploeg A-ploeg en werd de jongste Roemeense international ooit. Deze week werd hij opgeroepen voor de Romeense Beloften en speelt hij er 2 wedstrijden: tegen Bulgarije op 4 september en tegen Armenië op 8 september."

Fabrica Olinga
"Fabrica Olinga was al enkele weken in Moeskroen en is een Kameroense international. De middenvelder tekende een contract voor twee jaar. Hij speelde eerder al bij Malaga en Zulte-Waregem. Muhammed Demirci (geboren op 3 januari 1995) was ook al in Moeskroen en tekende uiteindelijk een contract voor 4 seizoenen. Hij komt over van Besiktas."