Opnieuw een vertrekker bij Genk: flankaanvaller levert nog geld op

Opnieuw een vertrekker bij Genk: flankaanvaller levert nog geld op

30-08-2015 22:25

Sekou Cissé heeft vorig seizoen veel gespeeld voor Racing Genk, maar nu er meer concurrentie is lijkt de Ivoriaan te moeten vertrekken. Gelukkig voor de aanvaller is er interesse uit Frankrijk, al wordt het vermoedelijk wel Ligue 2.

L'Est Republicain weet namelijk dat Sochaux een concreet bod heeft gedaan op de ex-speler van Feyenoord: zij willen wel maar 300.000 euro betalen. Echt een vetpot is dat natuurlijk niet, maar de kans is toch groot dat Racing Genk ingaat op deze aanbieding. Cissé heeft namelijk nog een contract van twee seizoenen in Limburg, terwijl hij eigenlijk geen enkele toekomst meer heeft in de Cristal Arena. Coach Peter Maes is hem met andere woorden liever kwijt dan rijk.

Ook bij zijn ex-club Feyenoord vertrok Cissé al langs de achterdeur, daar werd zijn contract ontbonden. Hij kwam in de winter van 2014 uiteindelijk gratis naar Genk op voorspraak van toenmalige coach Mario Been, en speelde er ondertussen al 49 wedstrijden. Ondanks zijn vele speelminuten werd hij toch nooit een publiekslieveling in Genk, want de aanvaller was maar heel zelden beslissend.