Bestuur van Lokeren sust de supporters: Afwachten hoe snel de klik komt

Bestuur van Lokeren sust de supporters: "Afwachten hoe snel de klik komt"

30-08-2015 13:30


Lokeren is met een vijf op vijftien niet al te best aan het seizoen begonnen. De Waaslanders zitten momenteel nog in een overgangsperiode na het vertrek van sterkhouders zoals Nil De Pauw, Hans Vanaken en coach Peter Maes. Ook de nieuwe aanwinsten konden nog niet helemaal overtuigen.

Lokeren haalde in het tussenseizoen heel wat nieuwkomers, maar de mayonnaise lijkt nog niet echt te pakken. Sportief directeur Willy Reynders heeft nog steeds vertrouwen dat hij de juiste keuzes heeft gemaakt. "Ik ben overtuigd van de kwaliteiten van Filip Starzynski. Die jongen kan iets, anders schop je het niet tot de nationale ploeg van Polen."

Ook Sergiy Bolat liet al leuke dingen zien, maar moet nog verbeteren om als een goede aanwinst bestempeld te kunnen worden. "Van Bolbat zie je meteen dat hij potentie heeft. Ook hij moet nog scherper zijn in de omschakeling, maar het is nergens makkelijk om er meteen te staan als nieuwe speler, zelfs niet met een pak kwaliteiten."

Potentieel

Reynders beseft wel dat het beter moet. "Ik geef toe dat het allemaal nog moet loskomen. De competitie is genivelleerd, er zijn geen zwakke broertjes meer. Ook Lokeren kan verrassen, zeker. De potentie is er, afwachten hoe snel de klik er komt", aldus Reynders in Het Laatste Nieuws.