OFFICIEEL: Genk leent Servisch talent jaartje uit aan Deense AGF Århus

OFFICIEEL: Genk leent Servisch talent jaartje uit aan Deense AGF Århus

29-08-2015 16:07
0

KRC Genk is momenteel bezig met een grote kuis. Overbodige spelers mogen definitief uitkijken naar een andere club, terwijl jonge talenten worden uitgeleend. Zo gaat de Servische spits Aleksandar Cavric op uitleenbeurt een jaartje in Denemarken spelen, bij AGF Arhus.

De 21-jarige Cavric wordt gezien als een groot talent, maar kon het bij Genk nog niet helemaal waarmaken. Daarom krijgt hij nu de kans om zich te bewijzen in de Deense competitie. Sportief directeur van Arhus, Jens Andersson, is alvast blij met de komst van de talentvolle aanvaller. "We zijn blij dat we erin geslaagd zijn om Aleksandar naar hier te halen. We zijn ervan overtuigd dat hij een meerwaarde kan zijn voor ons", klinkt het op de clubwebsite.

Cavric zelf ziet de uitleenbeurt ook wel zitten. "Dit is een goede stap in mijn carrière. De Deense competitie is een sterke competitie en AGF speelt het soort voetbal dat bij mij past. Ik speelt het liefst in de spits, maar kan ook op andere posities uit de voeten. Maar ik zwijg liever over mezelf, ik zal wel spreken met de voeten", aldus een ambitieuze Cavric.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie