Revolutie bij Standard, coach schikt zich aan wensen van de spelers met opstelling

Revolutie bij Standard, coach schikt zich aan wensen van de spelers met opstelling

27-08-2015 19:51

Standard staat voor een erg moeilijke avond. De Rouches moeten een 2-0 nederlaag goed maken tegen het Noorse Molde. De Europa League lijkt dus ver weg, maar coach Slavoljub Muslin wil toch alles op alles zetten. De Serviër verandert daarom het geweer van schouder en doet een ingrijpende verandering. 

Er moet gescoord worden bij Standard en dan moet je rekenen op al je aanvallende krachten. Dat is althans het plan van Muslin. De Servische coach gooit al zijn aanvallende krachten tussen de lijnen. Maar de grootste verrassing is toch het hanteren van een 4-4-2. De Luikse spelers haalden het al meerdere keren aan in de pers dat ze af willen van de 4-3-3. Zij mogen donderdag het ongelijk van hun coach bewijzen. 

Vooraan spelen Ivan Santini en Mohamed Yattara samen in de spits. Beide heren gaven na de wedstrijd tegen Moeskroen-Péruwelz aan dat ze graag een duo willen vormen. Zij zullen geassisteerd worden door Anthony Knockaert, Adrien Trebel en nieuwkomer Christian Brüls. Er verschijnt dus een bijzonder aanvallend Standard. Eyong Enoh moet de schokbreker worden op het middenveld. Achterin neemt kapitein Jelle Van Damme zijn verdediging op sleeptouw. 

 

Dit zijn de namen die het vanavond voor ons moeten doen! Ben je het eens met Muslin?LIKE = TOUS ENSEMBLE!

Posted by Standard Luik Primeur on donderdag 27 augustus 2015