Transferverrassing dient zich mogelijk aan bij Arsenal: Ik heb altijd vertrouwen

Transferverrassing dient zich mogelijk aan bij Arsenal: "Ik heb altijd vertrouwen"

27-08-2015 14:15
1

Arsenal kent een matige start van de Premier League. De Londense ploeg pakte vier punten uit drie duels. Trainer Arsène Wenger zegt dat de club 'dag en nacht' werkt om een deal rond te krijgen.

"Ik heb altijd vertrouwen dat er een deal op het laatste moment gesloten kan worden of dat er een mogelijkheid zich aandient, want de transfermarkt is erg bewegelijk in de laatste vier of vijf dagen", zegt Wenger tijdens de persconferentie.

"Maar op dit moment kan ik je dat niet beloven. We werken erg hard, ik heb een team om me heen dat dag en nacht werkt om goede oplossingen te vinden, maar we zijn op dit moment niet dicht bij een transfer. Ik ben 24 uur per dag beschikbaar, dus ik ben betrokken bij de beslissingen natuurlijk."

Wenger sluit niet uit dat er ineens een onverwachte deal wordt gesloten. "We hebben specifieke doelen, maar soms krijg je een suggestie van iemand, omdat je niet wist dat een speler die je bewonderd beschikbaar is. Als je dan een kans krijgt, grijp je hem. Op dit moment kan ik niet zeggen dat ik erg veel vertrouwen heb, want een transfer is momenteel niet aanstaande."