Miljoenentransfer van Chelsea biedt mogelijk een uitweg voor Witsel

Miljoenentransfer van Chelsea biedt mogelijk een uitweg voor Witsel

26-08-2015 16:12

De nakende transfer van Paul Pogba naar Chelsea FC kan een oplossing bieden voor Axel Witsel, die maar al te graag de Russische competitie wil verlaten. Juventus zou een deel van de transfersom die het voor de Fransman ontvangt in Witsel willen investeren.

Ondanks eerdere uitlatingen dat Pogba niet te koop is, zou Juventus nu toch overstag gaan. Indien het tot een transfer komt, lijkt de Turijnse trots zijn pijlen op Witsel te richten. De Rode Duivel laat al langer tussen de regels verstaan dat hij het liefst zou vertrekken bij Zenit SInt-Petersburg en staat ook in de belangstelling van AC Milan.

Chelsea wil volgens de Daily Mail diep in de buidel tasten voor Pogba. De Londense club heeft volgens de verschillende geruchten 85 tot zelfs meer dan 100 miljoen euro over voor de Franse middenvelder, die Juventus afgelopen seizoen naar de finale van de Champions League loodste.

Coach José Mourinho zou Pogba naast Nemanja Matic willen uitspelen op het middenveld, om zo Cesc Fabregas de concurrentie met Oscar te laten aangaan voor de nummer tien positie. Juventus verloor met Andrea Pirlo, Arturo Vidal en Carlos Tevez al drie sterkhouders en leek niet geneigd om ook Pogba te laten vertrekken. De transfer van Juan Cuadrado, op huurbasis met aankooptie, van Chelsea naar de Oude Dame lijkt de deur echter op een kier te zetten. Ook Oscar zou nog als pasmunt gebruikt kunnen worden om de Italiaanse recordkampioen te paaien.