Janevski en Moeskroen-Péruwelz krijgen enorme opdoffer te verwerken

Janevski en Moeskroen-Péruwelz krijgen enorme opdoffer te verwerken

25-08-2015 19:22

Moeskroen-Péruwelz krijgt een serieuze opdoffer te verwerken. Kapitein én smaakmaker Tristan Dingomé liep immers een vervelende blessure op en moet de komende weken vanuit de tribunes toekijken hoe zijn ploeg presteert. Hij mist onder meer de wedstrijd tegen Club Brugge.

De 24-jarige Dingomé was de voorbije speeldagen aardig op dreef. Afgelopen weekend op bezoek bij Waasland-Beveren liep het echter mis. Nadat hij zijn kans ging en de bal tegen de lat schoot, blesseerde Dingomé zich aan de hamstrings.

Het verdict is hard voor de Franse middenvelder. Hij liep een scheurtje op in de hamstrings en is volgens de eerste berichten een maand buiten strijd. Dat is slecht nieuws voor Moeskroen-coach Cedomir Janevski. De Macedoniër kan zijn draaischijf de komende weken goed gebruiken.

Moeskroen-Péruwelz bekleedt na vijf speeldagen de laatste plek in de rangschikking. De Henegouwers konden tot nu toe amper twee punten veroveren uit vijf wedstrijden. Komende vrijdag staat de streekderby tegen Kortrijk op het programma. Eén speeldag later ontvangen Les Hurlus Club Brugge.