OFFICIEEL: Westerlo haalt international en heeft aanvallende versterking beet

OFFICIEEL: Westerlo haalt international en heeft aanvallende versterking beet

25-08-2015 17:07

KVC Westerlo heeft een nieuwe transfer afgerond. De Kempense club maakte op zijn website bekend dat Eduards Visnakovs een contract heeft getekend in het Kuipje. Met deze transfer wil Westerlo anticiperen op een mogelijke late vertrekker.

Dinsdagochtend berichtten we al over de mogelijke komst van Visnakovs maar toen wou de club de transfer nog niet als ‘rond’ bestempelen. Nu komt er dus een verlossend bericht vanuit de Kempen.

"KVC Westerlo heeft met Eduards Visnakovs zijn aanvallende versterking beet", luidt de boodschap. "De Letse aanvaller heeft vanmiddag een contract getekend voor twee jaar met optie." Visnakovs komt over van de Poolse club Ruch Chórzow, waarvoor hij dit seizoen vier keer scoorde in zeven wedstrijden.

"Hij heeft ondertussen negen caps achter zijn naam staan voor Letland. Woensdag zal hij de eerste keer meetrainen onder Harm van Veldhoven", meldt de club. Met deze transfer wil Westerlo mogelijk anticiperen op een late vertrekker. Frederic Gounongbe geniet de interesse van Derby County terwijl Kevin Koffi in de belangstelling van Oud-Heverlee Leuven staat.