Club Brugge houdt ogen open: komt jonge Pool Vazquez vervangen?

Club Brugge houdt ogen open: komt jonge Pool Vazquez vervangen?

24-08-2015 11:35

Victor Vazquez speelt de laatste weken niet op zijn gebruikelijke niveau, en de geruchten gaan dat hij vooral met een transfer bezig is. Club Brugge wil daar aan meewerken, maar eerst hebben ze een vervanger nodig. Misschien wordt dat wel Karol Linetty.

De twintigjarige Linetty verdedigt momenteel de kleuren van Lech Poznan, in een recent verleden nog een Europese tegenstander van Club Brugge. De jonge rechtspoot speelt het liefst op de tien en wordt gezien als een groot talent in Polen: ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij toch al zes caps versierd bij zijn nationale ploeg. Het valt echter af te wachten of hij een even grote stempel op de ploeg kan drukken als Vazquez.

Voorlopig zijn het enkel Poolse bronnen die het hebben over interesse in Linetty, het valt dus af te wachten of Club echt vol wil gaan voor deze jonge spelmaker. Het zou in ieder geval een goedkoper alternatief zijn voor Ruslan Malinowsky van Zorya Luhansk: Club zou vijf miljoen euro veil hebben voor die flitsenman, maar zelfs dat zou niet voldoende zijn voor eigenaar Shakhtar Donetsk.