Juventus maakt mooie deal met buitenkans van Chelsea rond

Juventus maakt mooie deal met buitenkans van Chelsea rond

23-08-2015 17:49

Chelsea-speler Juan Cuadrado gaat voor Juventus voetballen. De flankspeler speelt komend seizoen op huurbasis voor de kampioen van Italië. Beppe Marotta, directeur van de Champions League-finalist van afgelopen jaar, maakte dat bekend.

In de afgelopen twee dagen was er steeds meer sprake van een aanstaande deal tussen Chelsea en De Oude Dame. Doordat de Londenaren open staan voor een huurdeal kregen de transfergesprekken een duwtje in de goede richting. "Het klopt, Cuadrado zal op huurbasis bij ons komen spelen. We willem coach Allegri de best mogelijke spelers bieden", aldus Marotta tegenover Sport Mediaset.

"De kans om Cuadrado op te pikken deed zich plotseling voor. Wij hebben die kans gepakt. Nu is het aan Allegri, onze uitstekende trainer, om met hem te gaan werken. We verwachten dat de deal maandag wordt beklonken. Of Julian Draxler nog een target is? We zullen zien, het is een lastig verhaal. Maar de markt is nog even open." Naar verluidt kan Juve Cuadrado voor 25 miljoen euro overnemen middels een koopoptie. Zijn huursom is 1,5 miljoen euro.