Club Brugge moet afhaken voor spits na horen van waanzinnig prijskaartje

Club Brugge moet afhaken voor spits na horen van waanzinnig prijskaartje

22-08-2015 08:22

Nu Tom De Sutter bijna vertrokken is naar het Turkse Bursaspor zoeken de Bruggelingen naar een nieuwe spits om de kern te versterken. Eén van die targets was Moussa Konaté, de Senegalese spits van FC Sion. Die lijkt echter te duur te worden voor Blauw-Zwart.

De scouts van Club Brugge waren de voorbije weken onder de indruk van Konaté. De Senegalees kreeg een voldoende en Blauw-Zwart schoot na het vertrek van De Sutter in actie. De spits leek de opvolger van de vertrekkende aanvaller te moeten worden, maar is volgens Het Nieuwsblad te duur.

De voorzitter van Sion noemt hem "niet te koop" en plakte een prijskaartje van maar liefst negen miljoen euro op zijn hoofd, vooral om kopers af te schrikken. In realiteit zou hij rond de vijf miljoen euro moeten kosten, een prijs die Club Brugge ook niet kan en wil betalen.

Niet alleen Club Brugge toont interesse in de aanvaller. Eerder informeerden Newcastle, Hannover en Aston Villa al naar de diensten van de Senegalees. De aanvaller lijkt dan ook geen spek voor de bek van Blauw-Zwart te zijn.