Exit Vanden Borre bij Anderlecht, ook staflid Rode Duivels moeit zich met de zaak

Exit Vanden Borre bij Anderlecht, ook staflid Rode Duivels moeit zich met de zaak

19-08-2015 20:25

Het huwelijk tussen Anthony Vanden Borre en RSC Anderlecht staat op springen. De 27-jarige verdediger heeft zich de laatste tijd onmogelijk gemaakt bij paars-wit en vooral coach Besnik Hasi is Vanden Borre liever kwijt dan rijk. Mario Innaurato vindt het gedrag van de Brusselaar in ieder geval erg vreemd. 

Innaurato is de conditietrainer van de Rode Duivels en heeft in het verleden al regelmatig samengewerkt met Vanden Borre. "Ik heb nooit problemen met hem gehad. Als je hem vraagt om iets te doen, zal hij dat ook tot in de puntjes uitvoeren. Hij is ook een atleet met een enorme potentie. Hij heeft kracht en doorzettingsvermogen. Op zijn 27ste kan hij ook nog progressie maken", zegt Innaurato aan de RTBF

Maar die progressie zal hoogst waarschijnlijk bij een andere club moeten gebeuren. RSC Anderlecht stuurde zijn jeugdproduct naar de B-kern. "Misschien zal het hem deugd doen om andere lucht op te snuiven, want dat lijkt de enige uitweg te zijn. Dan kan hij weer de oude Anthony Vanden Borre worden en misschien zelfs meer. Ik kan hem alleen maar het beste wensen", geeft Innaurato nog aan.