Sporting Charleroi geeft andere topclubs het nakijken, sterkhouder tot 2020 bij club

Sporting Charleroi geeft andere topclubs het nakijken, sterkhouder tot 2020 bij club

18-08-2015 19:17

Sporting Charleroi heeft één van zijn sterkhouders beloond met een nieuw contract. Enes Saglik ondertekende dinsdag een overeenkomst met de club. De Turkse Belg zal tot 2020 bij Sporting Charleroi te zien zijn. Andere topclubs zijn dus er aan voor de moeite als ze op de diensten van Saglik hadden gerekend. 

Nadat Sporting Charleroi met Sébastien Dewaest één van zijn sterkhouders naar KRC Genk zag vertrekken, heeft de Waalse club toch één van zijn grootste talenten langer aan zich weten te binden. Saglik heeft een  nieuwe overeenkomst getekend bij de Carolo's dat hem tot 2020 aan de club bindt. De 24-jarige dribbelvaardige middenvelder krijgt van het bestuur van Sporting Charleroi dus het volste vertrouwen na een goed seizoen. 

De Turkse Belg werd in 2014 naar Sporting Charerloi gehaald. Saglik werd betrokken in een ruildeal met Sporting Lokeren. De Oost-Vlamingen kregen Önur Kaya ter beschikking terwijl Saglik een contract tot 2016 bij de Carolo's tekende. De voormalige speler van Eupen onpopte zich onder Felice Mazzu en behoort nu tot één van de sterkhouders op Mambourg. Mehdi Bayat kondigde de contractverlenging aan op Twitter