Nog meer problemen voor staartploeg: Vercauteren komt sterkhouder weghalen

Nog meer problemen voor staartploeg: Vercauteren komt sterkhouder weghalen

Hij trainde deze week wel nog mee bij KV Mechelen, maar zijn transfer is eigenlijk een gedane zaak. Sheldon Bateau is bijna Krylja Sovetov Samara: Frank Vercauteren wil zijn voormalige poulain er heel graag bij.

De Belgische topcoach weet wat de verdediger waard is, want hij heeft hem twee seizoenen geleden zelf nog onder zijn hoede gehad. Bij KV Mechelen namen ze al een beetje vrede met zijn vertrek, coach Aleksandar Jankovic rekent niet meer op hem. Het Laatste Nieuws laat nu weten dat Bateau in de laatste rechte lijn richting Rusland zit, na drie seizoenen zegt hij Malinwa vaarwel. Een akkoord tussen beide clubs is in de maak, de speler zelf is al overtuigd.

De international uit Trinidad & Tobago heeft wel nog twee jaar contract bij KV Mechelen, maar voor het rijke Samara is hem vrijkopen geen probleem. Zeker nu de ploeg gepromoveerd is naar de hoogste afdeling in Rusland zijn ze volop bezig met versterking. De 24-jarige Bateau past perfect binnen hun plannen. Verwacht wordt dat de robuuste verdediger deze week nog wordt voorgesteld bij de Russische formatie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie