Sterkhouder spreekt transfergeruchten tegen: Ik ben gelukkig bij Club Brugge

Sterkhouder spreekt transfergeruchten tegen: "Ik ben gelukkig bij Club Brugge"

18-08-2015 11:58

Op Jan Breydel was er de laatste weken veel te doen rond Victor Vazquez: de Catalaan haalt in dit seizoensbegin geen hoog niveau, de geruchten gingen dat hij met zijn hoofd bij een transfer zit. Vazquez helpt die graag de wereld uit.

Vazquez zou in een interview gezegd hebben dat hij een transfer zeker ziet zitten, meerbepaald naar de Verenigde Staten. De spelmaker vindt echter dat er van een mug een olifant wordt gemaakt: hij bedoelde het helemaal niet op die manier. "Ik heb nooit gezegd dat ik wil vertrekken. Als er een interessant bod komt, dan zullen we luisteren, maar ik ben hier gelukkig en hoop vooral de kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League af te dwingen", laat hij optekenen op de persconferentie.

Vazquez hoopt dat de kous met die uitspraak af, want hij zit wel degelijk met zijn hoofd in Brugge. "Laat het duidelijk zijn dat ik niet met een transfer in mijn hoofd zit. Ik ben gelukkig bij Club Brugge en heb nog een contract van twee jaar", kondigt hij aan. Het lijkt er dus op dat de Profvoetballer Van Het Jaar nog een jaartje extra te bewonderen valt.