Opvallende transfer op til: haalt Kortrijk oude bekende van Anderlecht?

Opvallende transfer op til: haalt Kortrijk oude bekende van Anderlecht?

18-08-2015 10:53

KV Kortrijk heeft voorin nog een extraatje nodig, en misschien kan een transfervrije speler soelaas brengen voor de West-Vlamingen. Kortrijk heeft namelijk verregaande interesse in de Serviër Uros Djurdjevic

Toen Djurdjevic nog bij het Servische FK Rad speelde wilde Anderlecht hem, maar uiteindelijk zagen ze toch af van de aankoop. Dat blijkt de juiste keuze te zijn geweest: Mitrovic zit nu in Newcastle, Djurdjevic is gratis nadat hij vorig seizoen maar één goal kon maken bij Vitesse: hij heeft zelf zijn contract laten ontbinden bij de Nederlanders. Er is echter nog hoop voor de spits, want hij is amper 21 jaar oud. Bij KV Kortrijk zou hij zijn carrière eindelijk kunnen lanceren.

Ook Moeskroen-Péruwelz niet het wel zitten met deze aanvaller, maar ze dreigen achter het net te vissen. De Henegouwers hebben deze zomer sowieso al veel transfertargets de mist in zien gaan, en ook in dit dossier ziet het niet goed uit voor hen. Bij KV Kortrijk zou hij in ieder geval passen, want Johan Walem denkt na over een 4-4-2. Djurdjevic zou dan de schaduwspits zijn die rond targetman Anastasios Papazoglou moet cirkelen.