'Ambitieus Inter slaat opnieuw toe: linkspoot van Real Madrid snel gepresenteerd'
Aldus Italiaanse media

'Ambitieus Inter slaat opnieuw toe: linkspoot van Real Madrid snel gepresenteerd'

15-08-2015 22:18

Fabio Coentrao wordt de volgende topaankoop van Internazionale. Italiaanse media zijn ervan overtuigd dat de Portugese vleugelspeler van Real Madrid volgende week zijn transfer naar Milaan afrondt. 

Of Coentrao door De Koninklijke verkocht of verhuurd wordt aan Inter, dát is nog niet helemaal duidelijk. Maar onder meer La Gazzetta dello Sport weet dat superzaakwaarnemer Jorg Mendes de afgelopen dagen vruchtbare onderhandelingen voerde met de gevallen topclub uit de Serie A. Het lijkt erop dat de transfer volgende week wereldkundig wordt gemaakt. 

Inter is al enige tijd op zoek een nieuwe linksback. Bij Real zijn de speelkansen van Coentrao nihil. Rafa Benitez, sinds deze zomer aan het roer in Madrid, geeft de voorkeur aan Marcelo en heeft de Portugees laten weten dat hij mag uitzien naar een nieuwe werkgever. De linkspoot - die nog vastligt tot medio 2019 - zou voor trainer Roberto Mancini de zoveelste topaankoop zijn van deze zomer. Eerder haalde Inter ook onder meer Geoffrey Kondogbia (AS Monaco), Stevan Jovetic (Manchester City) en Miranda (Atlético Madrid) naar Milaan. Komend seizoen hoopt de club weer een serieuze gooi te kunnen doen naar de landstitel.