Anderlecht heeft er voor altijd een nieuwe fan bij: Lastig om afscheid te nemen
Colin neemt afscheid van Anderlecht

Anderlecht heeft er voor altijd een nieuwe fan bij: "Lastig om afscheid te nemen"

14-08-2015 16:51

Maxime Colin kan zich voortaan een speler van Brentford noemen. De voormalige jeugdinternational verliet RSC Anderlecht voor de Engelse tweedeklasser. De Fransman nam op een mooie manier afscheid van 'zijn' paars-wit.

Met een bericht op zijn Facebookpagina nam hij afscheid van Anderlecht. "Het is officieel: mijn avontuur bij Anderlecht is voorbij", klinkt het. "Ik wil iedereen bedanken. In de eerste plaats mijn ploegmaats, met wie ik een geweldige band heb. Het is lastig om afscheid te nemen van mensen met wie je een mooie tijd beleefde. Maar zo zit het voetbal nu eenmaal in elkaar."

"Ik wil ook alle supporters bedanken die me steeds gesteund hebben", aldus Colin "Dank ook aan het bestuur, de staff en alle medewerkers van de club. Jullie maakten er voor mij een speciaal jaar van. Verder wil ik ook alle mensen bedanken die ik hier buiten het voetbal ontmoette. Weet dat ik jullie zal missen. Anderlecht, ik wens jullie veel succes in de zoektocht naar een 34e landstitel. Ik zal jullie eerste supporter zijn."