Walem heeft slecht nieuws voor Kortrijk-speler: middenvelder mag de club verlaten

Walem heeft slecht nieuws voor Kortrijk-speler: middenvelder mag de club verlaten

Gepubliceerd: vrijdag 14 augustus 2015 om 14:40vr 14-08-2015 om 14:40

De leegloop bij KV Kortrijk is nog niet op zijn einde gekomen. Naast het vertrek van onder meer Ivan Santini, Teddy Chevalier en Thomas Matton, laat de club nu nog een middenvelder vertrekken. Robert Klaassen kreeg van de club te horen dat hij op zoek mag gaan naar een nieuwe ploeg.

De Nederlandse middenvelder en KV Kortrijk zijn overeen gekomen om de samenwerking met elkaar stop te zetten, dat weet Het Laatste Nieuws. De middenvelder past niet in de plannen van nieuwe trainer Johan Walem en mag dus uitkijken naar een nieuwe ploeg. Verschillende Belgische eersteklassers zouden al geïnformeerd hebben.

Voor Klaasen komt er zo dus een einde aan zijn tweejarig verhaal bij de club. De Amsterdammer kwam in 2013 aan bij de Kortrijkzanen en had moeilijkheden om meteen door te breken. Vorig seizoen werd hij wel een sterkhouder in de ploeg die Play-Off 1 haalde. Walem ziet dat duidelijk wel anders en laat de middenvelder de club verlaten.

Klaasen is echter niet de enige Kortrijkzaan die mag vertrekken. Ook Grégory Mahau mag de club verlaten. De middenvelder is een jeugdproduct van de club, maar kan Walem duidelijk niet overtuigen. Hij lijkt, net zoals Gertjan De Mets, de Kerels alsnog te gaan verlaten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws