Boussoufa stuurt wel een heel mysterieuze tweet: hij zegt tweemaal ja
Boussoufa wakkert de geruchten verder aan

Boussoufa stuurt wel een heel mysterieuze tweet: hij zegt tweemaal ja

13-08-2015 23:27

Is de kogel eindelijk door de kerk? Indien we even op de twitterpagina van Mbark Boussoufa kijken, kunnen we misschien wel deze conclusie trekken. De Marokkaanse spelverdeler heeft namelijk tweemaal 'ja' gezegd. Op wat is nog niet duidelijk, maar deze tweet wakkert de geruchten ongetwijfeld aan. 

Het geflirt tussen RSC Anderlecht en Boussoufa lijkt misschien wel ten einde. Het flirten zal hoogst waarschijnlijk omgezet worden in een nieuw huwelijk. De Marokkaan heeft namelijk een heel mysterieuze tweet de wereld in gestuurd. Hij zegt namelijk tweemaal 'ja'. Is eentje er van het absolute jawoord aan RSC Anderlecht? Het is nog afwachten natuurlijk, maar de fans mogen uiteraard opnieuw beginnen dromen. 

Maar volgens Stefano Conforti, watcher van Lokomotiv Moskou, heeft Boussoufa wél een akkoord bereikt met RSC Anderlecht. Donderdag maakte coach Besnik Hasi nog zijn bedenkingen bij de transfer van Boussoufa. De Albanese coach denkt dat de Marokkaan nog te duur is voor paars-wit. Blijkbaar lijkt alles nu wel in kannen en kruiken. Maar het is natuurlijk afwachten op de officiële mededeling van de hoofdrolspelers.