Maakte Anderlecht een misrekening? Floptransfer plots acht miljoen euro waard
Middenvelder kan naar Turkijke

Maakte Anderlecht een misrekening? Floptransfer plots acht miljoen euro waard

08-08-2015 20:46

De naam van Luka Milivojević doet ongetwijfeld nog een belletje rinkelen. De Serviër is immers een van de mindere transfers van Anderlecht van de laatste jaren geweest. Ondanks zijn minder periode in Brussel is hij nu plots acht miljoen euro waard.

Volgens heel wat Turkse bronnen wil Fenerbahçe Milivojević graag strikken. De Turkse topclub lijkt bereid ver te gaan voor de middenvelder van Olympiakos Piraeus. Fenerbahçe lijkt een bod te gaan uitbrengen van circa acht miljoen euro. Na het mislopen van de Champions League – het werd uitgeschakeld in de voorronde door Sjachtar Donetsk – wil Fenerbahçe er nu alles aandoen om de Turkse competitie te winnen. Milivojević moet op het middenveld een belangrijke man worden.

In 2013 trok Anderlecht Milivojević aan voor 2,5 miljoen euro. Paars-wit zag in hem de vervanger van Lucas Biglia, maar in tegenstelling tot zijn landgenoot Aleksandar Mitrović slaagde hij niet in Brussel. Vorig seizoen verhuurde Anderlecht Milivojević aan Olympiakos. Daar haalde hij terug zijn oude niveau van bij Rode Ster Belgrado. De Grieken besloten deze zomer om Milivojević definitief aan te trekken voor circa 1,5 miljoen euro, maar na een paar maanden lijken ze dus al fors winst te gaan maken.