Club Brugge vindt oplossing: dure floptransfer wordt opnieuw jaartje uitgeleend

Club Brugge vindt oplossing: dure floptransfer wordt opnieuw jaartje uitgeleend

Gepubliceerd: vrijdag 7 augustus 2015 om 07:04vr 07-08-2015 om 07:04

Sommige fans zullen het misschien zelfs niet meer weten, maar de Noor Mushaga Bakenga ligt nog altijd onder contract bij Club Brugge. Momenteel revalideert hij na een zware blessure, maar voor volgend jaar is er toch al een oplossing bedacht: weer een uitleenbeurt.

Bakenga gaat een beetje voor het wereldrecord uitleenbeurten. Met Cercle Brugge, Esbjerg FB uit Denemarken, de Duitse tweedeklasser Eintracht Braunschweig en nu Molde in eigen land zit hij al aan vier clubs. Natuurlijk was het niet de bedoeling dat het zo zou gaan. Bakenga werd bij zijn komst gezien als een groot talent en kostte dan ook twee miljoen euro. Helaas voor blauw-zwart heeft hij zijn reputatie van goalgetter nooit waargemaakt.

Gelukkig voor Club hebben ze wel al een oplossing gevonden voor volgend seizoen. Molde wil hem ondanks zijn blessure nog een jaartje extra huren. Dat is zeer opvallend, want Bakenga heeft nog geen minuut gemaakt voor de voormalige Noorse landskampioen. Voor Club Brugge is het nu vooral afwachen tot zijn contract eindelijk is uitgedaan: dat is pas in de zomer van 2017, want de Noor kreeg indertijd een contract voor liefst vijf seizoenen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws