Ondanks nederlaag zijn eersteklassers gewaarschuwd: Voluit voor kampioenschap gaan
Pollet neemt de ervaring in de Europa League mee naar de volgende jaren

Ondanks nederlaag zijn eersteklassers gewaarschuwd: "Voluit voor kampioenschap gaan"

06-08-2015 23:54

Sporting Charleroi mag een kruis maken over zijn Europees avontuur. De Carolo's gingen donderdag met de billen bloot tegen het Oekraïnse Zorya Loehansk. Het werd 3-0, maar de spelers van Sporting Charleroi hebben toch iets opgestoken van de zware nederlaag. 

Eén van de jongens die het bijzonder moeilijk had tegen de stugge Oekraïners was David Pollet. Hij kreeg maar weinig bruikbare ballen. "Het was een heel moeilijke wedstrijd. Het resultaat over de twee wedstrijden lijkt misschien wel zwaar, maar we zijn dan ook tegen een team uitgekomen met erg veel kwaliteit. Wij zijn een beetje ontgoocheld, ook voor de supporters", geeft een teleurgestelde Pollet aan bij de RTBF

Sporting Charleroi kon nooit een vuist maken tegen Zorya. Het team van Felice Mazzu kan zich nu focussen op de competitie. "Wij hadden graag een ronde verder gewild, maar nu moeten we gewoon de bladzijde omdraaien en ons concentreren op de Jupiler Pro League. Wij hebben hier veel uit geleerd. Deze ervaring nemen wij mee naar onze volgende wedstrijden", geeft Pollet aan.