Negen miljoen euro blijkt niet genoeg voor Rode Duivel 'op overschot'
Kevin Mirallas blijft gewoon bij Everton

Negen miljoen euro blijkt niet genoeg voor Rode Duivel 'op overschot'

06-08-2015 16:51

Hoe zit het met Kevin Mirallas? De Rode Duivel mocht deze winter eigenlijk al vertrekken bij Everton, want hij coach Roberto Martinez rekende niet meer op zijn diensten... of toch? Everton wees namelijk een bod van acht miljoen euro af. Veel geld nochtans, voor een speler op overschot.

Vorig jaar dacht Kevin Mirallas enkel maar aan vertrekken. Iedereen had zich tegen hem gekeerd, nadat hij tegen West Brom een penalty opeiste om hem uiteindelijk te missen. Everton zette hem toen in het uitstalraam, maar aangezien de winterstop op zijn einde liep, lukte het niet meer om een transfer tijdig in orde te krijgen.

Mirallas leek uiteindelijk toch nog inzetbaar en was vaak verrassend beslissend voor de ploeg. Dat ze in Everton eingelijk blij zijn dat er vorig jaar geen transfer meer uit de bus viel, werd duidelijk toen Everton vorige week een bod van acht miljoen van Fenerbahce afsloeg.

Tussen Everton en Mirallas zijn er nog steeds een paar plooien niet glad gestreken, maar de coach heeft volgens de media geen andere optie dan Mirallas op te stellen. De Rode Duivel is de meest getalenteerde speler van ploeg en lijkt voorlopig onmogelijk om een geschikte vervanger te vinden.