Deinze mag speler van Club verwelkomen: Laat hem daar maar ervaring opdoen

Deinze mag speler van Club verwelkomen: "Laat hem daar maar ervaring opdoen"

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2015 om 16:23do 06-08-2015 om 16:23

Yannick Reuten zal dit seizoen uitgeleend worden aan tweedeklasser Deinze. De verhuur van Mushaga Bakenga aan Molde wordt verlengd. Dat staat te lezen op de clubwebsite van Club Brugge.

De twintigjarig Reuten speelt sinds 2014 bij de A-kern van Club Brugge. Omdat een basisplaats nog niet meteen aan de orde is, wil Michel Preud'homme dat hij dit seizoen ervaring gaat opdoen bij een andere club. De club van Dennis Van Wijk lijkt daarvoor geschikt te zijn. De middenvelder speelt sinds zijn zestien jaar voor Club Brugge, voordien was hij aan het werk bij Westerlo.

De Noorse spits Bakenga wordt dan weer wat langer uitgeleend. Het verblijf van de 22-jarige wordt met één jaar verlengd. Bakenga speelde vorige jaar ook al op huurbasis bij de Noorse eersteklasser Molde. Club Brugge stalde hem daar in maart 2015.

Bakenga maakt in 2012 de overstap van Rosenborg naar Club Brugge. Voorlopig kon hij niet doorbreken in Jan Breydel en werd hij al uitgeleend aan onder meer Cercle Brugge, Esbjerg, Eintracht Braunschweig en Molde.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws