Volgens deze ex-international moet Courtois moet vrezen voor zijn plek onder de lat
Volgens David James is Courtois niet zo goed als wij allemaal denken

Volgens deze ex-international moet Courtois moet vrezen voor zijn plek onder de lat

06-08-2015 15:53

Volgens ex-doelman David James is Thibaut Courtois' tijd bij Chelsea gekomen. De voormalig internationaal heeft het niet zo voor onze Rode Duivel en hoopt stiekem dat Asmir Begovic Courtois van de troon kan stoten.

"Het is niet omdat Courtois de titel gewonnen heeft in zijn eerste seizoen bij Chelsea, dat hij daarom sowieso de onbetwistbare nummer één moet zijn", vertelt James in Mirror. "Ik had bijvoorbeeld veel meer verwacht van hem, afgelopen seizoen."

"Bij Atlético Madrid was hij een echt beest, dus mijn verwachtingen lagen erg hoog. Maar het is vooral door zijn jonge leeftijd dat hij die bij Chelsea toch niet helemaal kon inlossen. Dit jaar zal hij trouwens moeten concurreren met Begovic, dat wordt moeilijk."

"Begovic is een zeer goede doelman, als Courtois zijn niveau niet zal opkrikken ben ik er zeker van dat Begovic zijn plaats zal innemen. José Mourinho liet in het verleden al zien dat hij niet bang is om gevestigde waarden op de bank te zetten. Kijk maar naar Iker Casillas en Petr Cech..

De nieuwe doelman zal dan toch serieus uit zijn pijp mogen komen. Kijk maar eens naar dit filmpje van Begovic' debuut voor Chelsea waarin hij maar liefst vier doelpunten slik in één helft.