Eersteklassers vechten om dezelfde speler, Bosnische international op de radar
Cimirot staat op het verlanglijstje van KV Kortrijk en KRC Genk

Eersteklassers vechten om dezelfde speler, Bosnische international op de radar

05-08-2015 18:24

Beweegt er nog wat op de transfermarkt? Ongetwijfeld wel, en daar zorgen onder meer twee Belgische clubs voor. KV Kortrijk aast namelijk op een Bosnische international: Gojko Cimirot. Maar de Kerels moeten wel stevige concurrentie ondergaan. Onder meer van een andere eersteklasser. 

De 22-jarige Bosniër heeft afgelopen seizoen een goede indruk achter gelaten bij FK Sarajevo. Cimirot is een verdedigende middenvelder die ook centraal in de verdediging kan spelen. Vooral bij KRC Genk lijkt een nieuwe middenvelder een prioriteit. De Limburgers zagen Sergej Milinkovic-Savic voor een monsterbedrag naar Lazio Roma vertrekken. 

Maar de Belgische eersteklassers zijn niet de enige geïnteresseerde clubs. Onder meer het Griekse PAOK wil ook de Bosnische international aan zijn kern toevoegen. Voorlopig zitten de Grieken in pole position. Zij hebben al een eerste bod uitgebracht op Cimirot. De speler zelf wil de knoop bijzonder snel doorhakken. Cimirot wil tegen het einde van de week weten waar zijn toekomst ligt. Dat meldt de Bosnische radiozender Radiosarajevo