Anderlecht dient eerste bod in op Braziliaan: verdediger nog te duur voor paars-wit
Anderlecht wil Toloi

Anderlecht dient eerste bod in op Braziliaan: verdediger nog te duur voor paars-wit

03-08-2015 07:05

Anderlecht kan nog steeds geen nieuwe centrale verdediger voorstellen. De Brusselaars bereikten nog geen doorbraak in het dossier van Rafaël Toloi. Coach Besnik Hasi wil de verdediger er graag snel bij, maar paars-wit wil niet overhaast te werk gaan.

Anderlecht voerde met scout Werner De Raeve, een afgevaardigde ter plaatse, gesprekken met de Braziliaanse club Sao Paulo. Volgens Het Nieuwsblad bood Anderlecht in dat gesprek vier miljoen euro voor de Braziliaanse verdediger. Te weinig voor Sao Paulo, dat eerder al een gelijkaardig bod weigerde van Olympiakos.

Paars-wit heeft wel één voordeel om Toloi naar Brussel te halen. De Braziliaan zou zelf graag naar België komen. Een akkoord wordt ten vroegste op het eind van deze week verwacht. Anderlecht lijkt zo'n vijf miljoen euro te gaan moeten betalen voor de centrale verdediger.

Als Toloi besluit om naar Anderlecht te vertrekken, zou het niet zijn eerste Europese avontuur zijn. De Braziliaan werd twee seizoenen geleden al eens zes maanden uitgeleend aan AS Roma. Bij de Italiaanse topclub speelde hij uiteindelijk vijf wedstrijden.