Messi en Ronaldo krijgen Rode Duivel als concurrent: Eén van de beste ter wereld
Mourinho over Hazard

Messi en Ronaldo krijgen Rode Duivel als concurrent: "Eén van de beste ter wereld"

01-08-2015 08:51

Het begint een wekelijks wederkerend verhaaltje te worden, maar José Mourinho haalt weer maar eens de loftrompet boven voor Eden Hazard. De Portugese coach is een grote fan van de Rode Duivel. Hij ziet hem nu al als één van de beste ter wereld.

Chelsea neemt het zondag op tegen Arsenal in de Community Shield. Daarin rekent Mourinho vooral op zijn sterspeler Hazard. Arsenal-coach Arsène Wenger vergeleek hem afgelopen week al met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Nu doet Mourinho daar nog een schepje bovenop.

"Eden is meer dan een topspeler. Hij is het soort speler dat ervoor zorgt dat mensen echt van voetbal genieten. Daarom verwacht iedereen ook altijd meer van hem", citeert Het Nieuwsblad de coach.

De Portugees wil Mourinho echter niet vergelijken met het magische duo Messi en Ronaldo. "Spelers vergelijken is natuurlijk altijd moeilijk. Maar het is duidelijk dat hij één van de beste ter wereld is. En door zijn karakter en leeftijd en ook zijn persoonlijkheid heeft hij alles om beter en beter te worden. Ik denk dat hij dat wilt, wij dat willen en dat iedereen die van voetbal houdt dat wil."