Breaking news

‘Onze coëfficiënt’: donker jaar op komst, maar niet doemdenken op langere termijn

Standard blijft zoeken naar versterking: pijlsnelle aanvaller in het vizier

Standard blijft zoeken naar versterking: pijlsnelle aanvaller in het vizier

Gepubliceerd: donderdag 30 juli 2015 om 07:53do 30-07-2015 om 07:53

Met Ivan Santini en Mohammed Yattara heeft Standard deze zomer al twee diepe spitsen gekocht, maar eigenlijk zijn het twee dezelfde types. Daarom zijn Bruno Venanzi en co toch nog op zoek naar een extra aanvaller. De Colombiaan Harold Preciado is een grote kandidaat.

De 21-jarige Preciado is een echte prijsschutter in zijn eigen competitie. De jonge aanvaller scoorde ondertussen al 39 doelpunten in 68 wedstrijden. De Colombiaanse competitie is qua verdedigers natuurlijk niet te vergelijken met Europa, maar toch wordt hij gezien als één van de allergrootste talenten in de competitie. Een overgang naar een Europese topclub is dan de logische volgende stap, maar zijn ploeg Deportivo Cali wil boter bij de vis. Zij doen alles om hem nog een jaartje te houden.

In een interview aan het lokale RCN Radio laat lokale sportjournalist Henry Jimenez weten dat Standard wél verregaande interesse heeft in Preciado. "Vertegenwoordigers van Standard hebben al gesprekken aangeknoopt", laat hij optekenen. Hij weet zelfs dat Standard ook al een bod heeft gedaan op deze jonge aanvaller: de Rouches zijn bereid om liefst drie miljoen euro op tafel te leggen voor Preciado. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws