Anderlecht mag opnieuw hopen op transfertarget na opmerkelijke uitlating
Mag Anderlecht terug hopen op Trezeguet?

Anderlecht mag opnieuw hopen op transfertarget na opmerkelijke uitlating

23-07-2015 16:39

Anderlecht mag stilaan opnieuw hopen op de komst van Mahmoud Hassan, oftewel Trezeguet. Naar verluidt heeft zijn club Al Ahly inmiddels wel oren naar een transfer van de middenvelder. Eerder sprongen de onderhandelingen met de Brusselaars af.

Anderlecht deed eind juni allerlei pogingen om Trezeguet naar Brussel te lokken. Manager Herman Van Holsbeeck vloog zelfs speciaal naar Egypte om te onderhandelen, maar beide clubs kwamen niet tot een akkoord. Nu lijkt er toch opnieuw een doorbraak in het transferdossier te zijn.

Al Ahly haalde in de tussentijd immers enkele nieuwe spelers. Onder meer door de komst van middenvelder Saleh Gomaa is een transfer van Trezeguet niet langer onbespreekbaar. "In de komende dagen komt er een einde aan de transfersoap. De nieuwkomers maken een vertrek van Trezeguet mogelijk", liet de technisch directeur van Al Ahly optekenen.

Is Anderlecht echter nog wel geïnteresseerd in de spelmaker? De Brusselaars zouden ook graag Mbark Boussoufa terug naar België halen. Financieel moet een overstap van Trezeguet alvast wel haalbaar zijn. De transfer van Aleksandar Mitrovic naar Newcastle United leverde immers 16,5 miljoen euro op.