Zoon van Wamberto en Lierse ruziën over contract: Wat ze zeggen, is niet waar

Zoon van Wamberto en Lierse ruziën over contract: "Wat ze zeggen, is niet waar"

Gepubliceerd: donderdag 23 juli 2015 om 14:23do 23-07-2015 om 14:23

Naast onder meer Faysel Kasmi en Ahmed El Messaoudi verliest Lierse binnenkort mogelijk nog een nieuw talent. De club en Wanderson zijn momenteel aan het ruziën over zijn nieuw contract. De Braziliaanse flankspeler is al meer dan drie weken niet meer te zien op de training.

Volgens de club heeft de speler nog een contract bij Lierse, maar toch is hij niet op de training. "Wij hebben volledig volgens de regels en binnen de juiste termijn de optie in zijn contract gelicht waardoor Wanderson dit seizoen nog bij ons vastligt. Dat is ons bevestigd door de Belgische voetbalbond", klinkt het bij de club in Het Nieuwsblad.

"Hij is dus al weken onwettig afwezig en als hij weg wil, moet de gegadigde club via Lierse passeren." De entourage van Wanderson vertelt dan weer een ander verhaal. "Wat Lierse zegt, is niet waar", beweert vader Wamberto. "Wanderson ligt niet meer onder contract op het Lisp. Ik heb bij de FIFA zijn vrijheid aangevraagd en de documenten heb ik hier."

De flankaanvaller zou aan de slag kunnen gaan bij het Spaanse Getafe B. "Of Wanderson al in Spanje is? Neen, ik wil eerst alles uitklaren voor hij daar gaat meetrainen. Lierse is niet correct geweest met Wanderson. De ene week mocht hij spelen, dan weer niet. Hij heeft nooit een echte kans gekregen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws