Vergeten goalgetter terug na vier maanden blessureleed: Ik mis nog balgevoel
Aanvaller moet nog wennen

Vergeten goalgetter terug na vier maanden blessureleed: "Ik mis nog balgevoel"

18-07-2015 13:21

Bij KVC Westerlo is Frederic Gounongbe absoluut één van de uitblinkers, maar hij is er ook één van de meest blessuregevoelige spelers. De beresterke spits uit Benin speelde vorig seizoen amper zestien wedstrijden, en komt nu ook weer uit een lange blessure.

Hij was in de running om topschutter te worden, maar verschillende lange periodes in de lappenmand maakten dat onmogelijk. Nu is Gounongbe weer terug, maar het is wel aanpassen. "Ik liep in maart een letsel op aan de achillespeel, ik mis nog ritme en balgevoel. In mijn eerste wedstrijd van het seizoen ondervond ik geen reactie, maar de match tegen AA Gent komt er snel aan. Ik doe er alles aan om klaar te zijn", laat hij weten aan Het Nieuwsblad.

Hij kijkt er in ieder geval wel naar uit om terug samen te spelen met zijn ploegmakkers, en zeker ook met de belangrijke nieuwe aanwinst voorin. "Met Kevin Koffi klikte het vorig seizoen perfect en ook Benji De Ceulaer integreert zich perfect. Samen kunnen we gensters slaan. Het is in ieder geval een sensatie om terug op het veld te staan", aldus een zeer blije Gounongbe.