OFFICIEEL: Belgische enfant terrible vecht zijn duels vanaf nu uit in Marokko

OFFICIEEL: Belgische enfant terrible vecht zijn duels vanaf nu uit in Marokko

Gepubliceerd: vrijdag 17 juli 2015 om 16:35vr 17-07-2015 om 16:35

Mohamed Messoudi trekt voor het eerst sinds 2009 naar het buitenland. De aanvallende middenvelder heeft vrijdag zijn nieuwe club bekend gemaakt. Messoudi gaat zijn roots opzoeken en trekt naar Marokko. 

De nieuwe club van de 31-jarige Wilrijkenaar is Raja Club Athletic. Dat is een Marokkaanse club en daarmee zoekt Messoudi zijn origines op. De middenvelder is van Marokkaanse afkomst. De Marokkanen maakten dit nieuws bekend via hun Facebookpagina. Messoudi tekent daar een contract voor twee seizoenen. 

Na een mislukt seizoen bij Zulte Waregem probeert Messoudi zijn turbulente carrière nieuw leven in te blazen. De Marokkaanse Belg startte zijn voetballoopbaan bij Germinal Beerschot. Daar ontpopte hij zich tot een van de sterkhouders waardoor Messoudi een transfer naar Willem II versierde. Na zijn Nederlandse passage keerde Messoudi terug naar de Jupiler Pro League. De middenvelder werd door OH Leuven opgepikt, maar meteen ook ontslagen toen hij tijdens een vriendschappelijk duel zijn tegenstander een slag gaf. Uiteindelijk gaf Francky Dury een nieuwe kans aan Messoudi, maar bij Zulte Waregem kon hij zich nooit manifesteren. 

 

#RAJACLUBATHLETIC #MESSOUDI #DIMARAJA

Posted by Raja Club Athletic on donderdag 16 juli 2015

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws