Jore Trompet het allesbehalve spijt van zijn keuze: Geen moment getwijfeld
Interview met Jore Trompet

Jore Trompet het allesbehalve spijt van zijn keuze: "Geen moment getwijfeld"

14-07-2015 10:59

Drie maanden geleden stelde Westerlo zijn eerste transfer van het seizoen voor: Jore Trompet. De jonge middenvelder heeft zich ondertussen aangepast en voelt zich goed bij Westerlo."Bij Lokeren was er wel meer druk, dat heb ik hier nog niet echt gemerkt."

"Toen ik hoorde dat Westerlo interesse in mij had, moest ik eigenlijk niet lang nadenken", vertelt de centrale middenvelder aan Het Nieuwsblad. "Ik had een nieuwe uitdaging nodig, want in Lokeren kreeg ik amper kansen. Ik besef natuurlijk wel dat ik ook hier zal moeten knokken voor mijn plaats. Vooral op mijn positie is er veel concurrentie. "

Met nog twee oefenwedstrijden te gaan kan Westerlo op een geslaagde voorbereiding terug kijken. "Het is erg mooit dat we ongeslagen zijn", gaat Trompet verder. "Dinsdagavond tegen Lierse wordt een moeilijke match en vrijdagavond volgt een belangrijke test tegen het Nederlandse Breda."

"Na die twee matchen zal er al meer duidelijk worden voor mij. Ik voel wel al dat de druk hier minder groot is dan bij Lokeren. Natuurlijk zijn de punten hier ook heilig, maar toch voelt het hier anders aan, meer gemoedelijk."