Nieuwe tester maakt indruk op Preud'homme: doet Club toch nog een transfer?

Nieuwe tester maakt indruk op Preud'homme: doet Club toch nog een transfer?

13-07-2015 10:01
0

Het huiswerk bij Club Brugge is stilaan af, maar toch ziet blauw-zwart nog een opportuniteit die het niet wil laten schieten. De positie van derde doelman wordt voorlopig ingevuld door de eigen jeugd, maar een buitenlandse tester heeft de afgelopen weken indruk gemaakt.

Concreet gaat het over de negentienjarige Kenan Piric, een jeugdinternational van Bosnië. Piric heeft al een passage achter de rug bij AA Gent, dat werd helemaal geen succes. Blijkbaar is hij sindsdien stevig gegroeid, want voor Michel Preud'homme zou hij meteen een contract mogen tekenen. De coach heeft ondertussen genoeg gezien van de doelman.

"Hij heeft zich bewezen, zowel sportief als mentaal", stelt Preud'homme onomwonden in Het Nieuwsblad. "Nu is het aan Vincent Mannaert om over het sportieve luik te onderhandelen. Hij is welkom, maar we gaan er nu ook geen één miljoen euro voor betalen", nuanceert hij.

Club Brugge maakt deze zomer opvallend veel gebruik van testspelers, ook de Israëli Hatem Abd Elhamed liep er twee weken rond: uiteindelijk tekende hij bij AA Gent. Verder probeert ook de Nepalese aanvaller Bimal Magar momenteel nog een contract te versieren bij Club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie