Ex-Zulte Waregemspeler begint aan Italiaans avontuur: Altijd al van gedroomd
Trajkovski voorgesteld bij Palermo

Ex-Zulte Waregemspeler begint aan Italiaans avontuur: "Altijd al van gedroomd"

11-07-2015 19:31

Verrassend nieuws was het, toen bekend werd gemaakt dat Aleksandar Trajkovski de overstap zou maken van Zulte Waregem naar het Italiaanse Palermo. Niemand twijfelt aan het talent van de Macedoniër, alleen laat hij het veel te weinig zien.

Zeker in zijn beginperiode bij Zulte Waregem bleef de flankaanvaller onder de verwachtingen. Afgelopen seizoen leek hij open te bloeien, maar toch werden veel vraagtekens gezet bij zijn overstap naar de Serie A. Zo trok Oleksandr 'Sacha' Iakovenko vol verwachtingen van Anderlecht naar Fiorentina, maar ondertussen speelt de Oekraïner bij ADO Den Haag.

Trajkovski is echter vastbelosten niet in dezelfde val te trappen. Bij zijn voorstelling liet hij zich alvast lovend uit over zijn nieuwe club. "Ik heb er altijd al van gedroomd om in een grote competitie te spelen, ik ben dan ook zeer blij dat ik die droom nu kan realiseren. Mijn idolen zijn Iniesta en Hazard, spelers waar je veel van kan leren."

Aan ambitie alvast geen gebrek bij de Macedoniër. "Ik heb al Europa League en Champions League gespeeld en ik zou dat graag ook met Palermo kunnen doen. Ik wil proberen de club Europa in te krijgen", aldus een gemotiveerde Trajkovski. Wij hopen hem alvast het allerbeste toe, maar zullen niet verrast zijn als hij over een jaartje bij Moeskroen-Péruwelz komt aankloppen.