Genkverdediger plots spoorloos: stuurt hij aan op een transfer?
Verdediger stuurt zijn kat naar trainingen

Genkverdediger plots spoorloos: stuurt hij aan op een transfer?

10-07-2015 07:25

Opvallende afwezige deze week op het trainingsveld van Racing Genk. De Limburgers hebben naar eigen zeggen geen weet van een blessure bij Ngongca Anele, maar toch is de Zuid-Afrikaan is geen velden of wegen te bekennen.

Het Nieuwsblad ging te rade bij de entourage van de international, maar daar kregen ze geen woord uit. Het staat in ieder geval vast dat Peter Maes Anele wilde gebruiken in de oefenwedstrijd tegen Verbroedering Geel. Anele kwam niet opdagen, ook op de training van donderdag was hij nergens te bekennen. Probeert Anele aan te sturen op een vertrek, of is er iets anders aan de hand?

Genk heeft in ieder geval wel aangegeven dat het een gesprek wil met Anele, ze zoeken toenadering naar de 27-jarige verdediger. De eerste stap moet dan echter wel van hem komen, en daarvoor moet hij zich eerst laten zien. Het staat wel vast dat er sancties komen, want Anele is hiermee uiteraard onwettig afwezig. Hopelijk wordt dit mysterie later deze week nog ontrafeld.

Anele is één van de absolute oudstrijders van Racing Genk, hij speelt al sinds 2007 voor de Limburgers en verzamelde ondertussen 220 wedstrijden in Eerste Klasse.