Bijna voltallige kern Club Brugge gaat zich in Nederland voorbereiden op de Supercup

Bijna voltallige kern Club Brugge gaat zich in Nederland voorbereiden op de Supercup

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2015 om 13:19ma 06-07-2015 om 13:19

Club Brugge is na de fandag onmiddelijk op oefenstage vertrokken. Net als vorig jaar trokken de Bruggelingen naar het Nederlandse Garderen. Bijna de voltallige spelerskern en staff waren aanwezig bij het vertrek.

Tot die die kern behoort ook tester Ivan Piric, een 19-jarige Bosnische doelman die nog één week proefperiode heeft. De andere tester Elhamed bleef thuis. Hij is voorlopig nog geblesseerd. Rechtsachter Thomas Meunier sluit maandag aan bij de groep. Die dag staan er voor de hele spelersgroep twee (voetbal)trainingen op het programma. Respectievelijk om 10 en 16.30 uur. De dag erna wordt er ook al de eerste oefenwedstrijd gespeeld.

Club zal in totaal drie oefenwedstrijden safwerken in de Hoge Veluwe. Dinsdag tegen het Griekse Panathinaikos. Vrijdag volgt de match tegen het Turkse Başakşehir en maandag wordt de oefenstage afgesloten met de topper tegen Dnipropetrovsk. Club Brugge kan revanche proberen nemen voor de uitschakeling in de Europa League. Blauw-Zwart verloor namelijk van de Oekraïnseclub in de kwartfinale.

Diezelfde avond komen de spelers en staff terug naar huis, want donderdag 16 juli is er al de Supercup tegen landskampioen AA Gent. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws