Officiële bevestiging: Vossen definitief weg bij Racing Genk
Spits kiest het ruime sop

Officiële bevestiging: Vossen definitief weg bij Racing Genk

06-07-2015 12:34

Wat veel fans van Racing Genk al vreesden is waarheid geworden: Jelle Vossen verlaat de Limburgers definitief. Hij trekt zoals verwacht naar de Engelse tweedeklasser Burnley, dat hem heeft overgenomen voor een kleine vier miljoen euro.

De transfer van Vossen was eigenlijk al bijna een gedane zaak, maar nu zijn ook de handtekeningen gezet. Met Vossen zelf heeft Burnley al een tijdje een persoonlijk akkoord, maar de onderhandelingen met beide clubs sleepten veel langer aan. De Limburgers wilden er elke cent uitpersen, de Engelsen leggen nu gewoon de gevraagde transfersom op tafel. Die zou 3,5 miljoen euro bedragen.

In het weekend hebben de beide clubs een mondeling akkoord bereikt, nu is het dus echt officieel. Voor veel supporters van Racing Genk is dit een grote teleurstelling, want Vossen trainde terug mee bij Genk en was ook mee op stage. Daardoor waren er veel geruchten te horen over een eventueel verlengd verblijf van de Bilzenaar, maar die heeft zijn hart duidelijk verloren aan Engeland. Bij het pas gedegradeerde Burnley mag hij meteen Danny Ings komen vervangen, de seizoensrevelatie die tekende bij Liverpool.

 

Beste Supporters,Op enkele formaliteiten na is het rond... Jelle Vossen verlaat KRC Genk en trekt naar Engelse...

Posted by KRC Genk official on Monday, July 6, 2015