Maes is nog niet tevreden en heeft een duidelijke boodschap voor Genks bestuur
Maes wil twee extra spitsen

Maes is nog niet tevreden en heeft een duidelijke boodschap voor Genks bestuur

06-07-2015 07:43

Racing Genk lijkt Jelle Vossen dan toch te moeten laten gaan. De spits zal volgend seizoen uitkomen voor de Engelse tweedeklasser Burnley, waardoor Peter Maes bij Genk maar over een paar spitsen beschikt. De nieuwe trainer van de Limburgers wil zo snel mogelijk versterking zien in zijn aanvalslinie.

Met Yoni Buyens en Igor De Camargo haalde Genk al twee stevige versterkingen, maar daar is Maes duidelijk nog niet tevreden mee. De nieuwe trainer van Genk wil zo snel mogelijk enkele spelers kunnen verwelkomen in zijn aanvalslinie. "Ik heb voorin meer concurrentie en snelheid nodig", zegt Maes aan Het Nieuwsblad. "Er moeten nog twee spitsen bijkomen", geeft de trainer een duidelijke opdracht aan het bestuur van Genk.

Technisch directeur Dimitri De Condé heeft dus wel wat werk voor de boeg. Naast de uitgaande transfers van onder meer Ilombé Mboyo en Hervé Kage moet hij dus op zoek naar aanvallende versterking. Eén van die nieuwe aanvallers zou Dejan Radonjic van Dinamo Zagreb kunnen worden. De aanvaller was eerder al in het vizier van de Genkenaren en lijkt nu opnieuw in beeld te zijn gekomen.