'Real Madrid en Paris Saint-Germain praten in Qatar over sensationele transfer'
Fransen overwegen astronomisch bod

'Real Madrid en Paris Saint-Germain praten in Qatar over sensationele transfer'

05-07-2015 21:19
7

Een sensationeel bericht, zondagavond in Frankrijk. Paris Saint-Germain zou hebben gesproken met Real Madrid over een eventuele transfer van Cristiano Ronaldo.

Florentino Perez, de president van Real, sprak dit weekend met een delegatie van PSG in Frankrijk. Dat meldt France Football. In het gesprek kwamen verschillende zaken aan bod, waaronder een eventuele transfer van Ronaldo.

Paris Saint-Germain zou er na het gesprek serieus over denken om een astronomisch bod uit te brengen. Ronaldo moet nog vóór het einde van de zomerse transferperiode worden vastgelegd, om de Franse kampioen naar Champions League-succes te leiden. Na de investeringen van de steenrijke eigenaren uit Qatar werd PSG telkens kampioen, maar op het allergrootste podium lukte het nog niet.

De serieuze belangstelling voor Ronaldo komt ook voort uit de regels rond Financial Fair Play, die deze week werden versoepeld door de UEFA. Het is onduidelijk welke prijs Real Madrid voor Ronaldo verlangt. De Portugees kostte in 2009 nog zo'n 95 miljoen euro.