Essevee doet wat Anderlecht en Genk niet kunnen
Buyl leidt Essevee naar zege tegen Deinze

04-07-2015 20:51

SV Zulte Waregem won zaterdag een oefenpot in en tegen tweedeklasser Deinze. De wedstrijd eindigde op 0-3. Uitblinker Buyl (2) en Leye tekenden voor de doelpunten.

Nieuwkomer Stephen Buyl voelt zich steeds beter in zijn sas bij Essevee en dat liet hij zaterdagavond ook zien in Deinze. Na een individuele actie opende hij de score met een lage schuiver. In de tweede helft deed Buyl opnieuw de netten trillen op aangeven van Steve De Ridder. Enkele minuten gaf diezelfde Buyl kapitein Mbaye Leye de assist voor de 0-3, de eindstand.

SV Zulte Waregem deed daarmee wat topploegen zoals Anderlecht en Genk zaterdag niet konden: hun oefenwedstrijd winnen. Dinsdag oefent Essevee op het veld van Eendracht Aalst.

SV Zulte Waregem: Bossut, D’Ulivo (60’ Paye), Baudry (60’ Mendy), Verboom (60’ Isci), Jørgensen (60’ Godeau), Leye (60’ Benteke), Buyl, Aneke (60’ Ekangamene), Cordaro (60’ Rosenthal), Brebels (45’ De Ridder) en Essikal