Voormalige Gentenaar ziet droomtransfer in rook opgaan
Zukanovic gaat niet bij Inter voetballen

Voormalige Gentenaar ziet droomtransfer in rook opgaan

04-07-2015 15:10

AA Gent werd vorig seizoen kampioen en deed dat met erg enthousiast voetbal. De mannen van Hein Vanhaezebrouck klaarden de klus zonder Ervin Zukanovic. De Bosniër zat weliswaar nog op de Gentse loonlijnst, maar vertoefde in het Italiaanse Chievo. Daar maakte hij zoveel indruk dat een andere Italiaanse club interesse toonde. 

Niemand minder dan Inter Milaan toonde interesse in Zukanovic. Volgens de Italiaanse media bracht de club zelfs een bod uit, maar het ziet er niet naar uit dat Zukanovic daadwerklijk naar de Neroazzurri verhuisd. Chievo dwong bij de uitleenbeurt van Zukanovic een aankoopoptie af. De Italianen lichtten die optie in, waardoor de voormalige Gentenaar plots eigendom werd van Chievo. 

Ondertussen speelde Zukanovic zich zodanig in de kijker dat Inter Milaan plots kwam aankloppen. De Milanese club bracht een bod uit van 600.000 euro plus Matias Schelotto in ruil, maar Chievo heeft het bod naast zich neergelegd. Zij willen duidelijk meer geld rapen voor hun goudhaantje. De kans dat Zukanovic volgend seizoen aan de slag blijft bij Chievo is volgens de Italiaanse pers wel erg klein.