Anderlecht mag komst transfertarget definitief uit het hoofd zetten
Anderlecht mag komst Carrillo definitief vergeten

Anderlecht mag komst transfertarget definitief uit het hoofd zetten

03-07-2015 19:54

Anderlecht mag de komst van Guido Carrillo definitief vergeten. De aanvaller tekende vrijdag immers een vijfjarig contract bij AS Monaco. Dat kondigde de Franse club aan via het digitale thuis.  

In de zoektocht naar een nieuwe aanvaller richtte paars-wit al enige tijd haar pijlen op de Argentijnse aanvaller. De concurrentie was echter niet mals. Onder meer FC Porto en enkele Italiaanse ploegen toonden interesse. Bovendien duwde ook het prijskaartje de transfer niet in de juiste richting.

Twee weken geleden kondigde Estudiantes, de Argentijnse werkgever van Carrillo, reeds aan dat het een akkoord met AS Monaco had. Nu is ook de speler zelf helemaal rond met de Franse ploeg. "Ik wilde erg graag naar Monaco komen. Ik ben heel gelukkig met deze transfer", klinkt de aanvaller verheugd op de officiële website van zijn nieuwe werkgever.

Anderlecht heeft nu nog twee ijzers in het vuur hangen. Naar verluidt blijft Imoh Ezekiel – ondanks het hoge prijskaartje – toch een optie voor de Brusselaars. Daarnaast circuleert ook de naam van Renaud Emond in de wandelgangen van het Constant Vandenstockstadion.